Choose Country      v
Branche / Shipping


Ja, det er helt i tråd med vores forbedring af miljøet om bord. 
Vi deler gerne vores erfaringer inden for løsninger til jeres branche, og ser frem til at blive involveret i at forbedre jeres arbejdsmiljø.

Kontakt mig venligst på følgende telefon nr. eller E-mail adresse.

 

 

 OVERVEJELSER OM
 RYGNING OMBORD

Rygning udendørs på dækket indebærer en sikkerhedsrisiko, specielt om natten og i dårligt vejr.
Cigaretskod udgør en alvorlig brandfare, hvis de håndteres forkert.
Cigaretskod og røglugt opleves negativt af både passagerer og personale.  
Traditionelle rygerum kræver hyppigere rengøring og medfører derudover en øget risiko for passiv rygning og større energiomkostninger.


Ozone Free

HELT OZON-FRI
TEKNOLOGI

Røgfrit ombord – med øget sikkerhed

Ombord på skibe er sikkerheden vigtig, ligesom et rent og sundt arbejdsmiljø. Her har rederiet et stort ansvar. Det er i alles interesse at håndtere rygning ombord på den bedste måde. Cigaretrøg og den deraf følgende risiko for passiv rygning er en sundhedsrisiko. Derudover er røgen ubehagelig for både passagerer og personale.
 
Hvis passagerer, som ønsker at ryge, henvises til dækket, medfører det ofte en risiko for brand og henkastede cigaretskod. Ofte sker rygningen også i nærheden af døre og ventilationsriste, og cigaretrøgen spredes så let ind i de tilstødende lokaler. Selvom skibet måtte være udstyret med konventionelle rygerum, kan røgen alligevel let trænge ud i de nærliggende lokaler. Udover ubehaget ved selve røglugten udgør cigaretskoddene også en brandfare.  

 
 
Røgfrit ombord

Der findes en løsning, som fungerer 100 %

Denne løsning er meget effektiv, samtidig med at den både er enkel og sikker. Alle spor af røg fjernes, og risikoen for passiv rygning eller ubehagelig røglugt er dermed helt elimineret.
Rygekabiner fra QleanAir renser luften et hundrede procent, og det er dermed muligt at skabe et enestående miljø, som kan opfylde behovet for rygning indendørs.  

Takket være et gennemtænkt design og markedets bedste luftfilterløsning bliver luften helt renset. Alle skadelige partikler fra cigaretrøgen samt lugt, støv og allergener opfanges effektivt. Cigaretskoddene opsamles direkte i rygekabinen helt uden risiko for brand. Den anvendte teknik har vist sig at fungere så godt, at vi giver en livslang funktionsgaranti.  

Rygekabinerne er helt fritstående. Det eneste, der kræves, er et almindeligt eludtag.

 
 
Rygerumsløsningerne fra QleanAir kombinerer effekten af en unik filterteknik med sikker håndtering af aske og cigaretskod.

Samme teknik kan forbedre eksisterende rygerum

I traditionelle rygerum anvendes der normalt ikke samme moderne teknik til filtrering af luften. De er i bedste fald baseret på forceret ventilation, hvilket medfører et stort energiforbrug og større behov for luftaffugtning. Trods den kraftige ventilation bliver røglugten som regel hængende og kan let spredes til de tilstødende lokaler.
 
Rygerumsløsningerne fra QleanAir kombinerer effekten af en unik filterteknik med sikker håndtering af aske og cigaretskod. Rygeren bydes velkommen i et rum med helt ren og frisk luft. Ventilationen holdes hele tiden på et minimum, hvilket giver et lavere energiforbrug.
 
 
 
KUNDEREFERENCE: Stena Scandinavica
Det er faktisk helt fantastisk. Man kan stå lige uden for rygekabinen ved siden af en ryger, og man mærker ingenting. Løsningen er supergod, og gæsterne er meget tilfredse. Nu bliver de længere tid i baren, og det er godt for salget. Stemningen bliver jo også bedre, når folk trives. Faktum er, at mange rygere siger, at rygekabinerne får dem til at ryge mindre, og at alting føles friskere.
Mikael Lindqvist
Restaurantchef
 

Lær hvordan Stena Scandinavica argumenterede omkring rygning (PDF) »

 

Hvordan er jeres tankegang omkring rygning og arbejdsmiljø?

Vi deler gerne vores erfaringer inden for løsninger til jeres branche, og ser frem til at blive involveret i at forbedre jeres arbejdsmiljø. Ofte tager det ikke mere end 10 minutter, at påbegynde en anslået forandring af en arbejdsplads.

Du er velkommen til at kontakte os med det samme:

Lars Mørch
Mobil:  53 86 84 83
lars.morch@qleanair.dk

 
  Per Jensen
Mobil:  53 86 84 82
per.jensen@qleanair.dk