Choose Country      v
Branche / Lufthavn

KENDER I DISSE
UDFORDRINGER?
Høje rengøring's omkostninger på grund af oprydning af skod.
Snavset og røg lugt ved entréer.
Ulovlig rygning på WC og andre steder.
Brande opstået i og omkring askebægre samt skrallespande.
Passagerer, der ønsker at ryge belaster sikkerhedskontrol.

 

 

HVAD FINDES DET FOR
MULIGHEDER?
Ryge muligheder i feks. l rygekabiner genererer øget salg i barer og butikker.
Mulighed for kommunikation og reklameindtægter.
Markant reducering af cigaretskod udendørs på jorden.
Aflastning af sikkerhedskontrollen, og et sikrere miljø.
Slutningen for ulovlig rygning.Ozone Free

HELT OZON-FRI
TEKNOLOGI
 
 
 
HVOR FINDER DU
VORES LØSNINGER?
 
Københavns Lufthavne
Stockholm-Arlanda
Stockholm-Skavsta
Stockholm-Västerås
Jönköping
Amsterdam-Schiphol
Berlin-Schönefeld
Frankfurt-Fraport AG
München-Franz Josef Strauss
Paris-Charles de Gaulle
Paris-Orly
Al Maktoum 
Dubai 
Muscat 
Riyadh-King Khalid 
 
Og mere.
 

Vigtigt med en røgfri lufthavn

Rygekabiner lufthavn
 
I lufthavne er sikkerheden vigtig ligesom et rent og sundt miljø er. Her passerer mange mennesker igennem, og i gennemsnit er cirka 20 %* af de 18- til 65-årige rygere. Dette giver udfordringer, men også muligheder.
 
Cigaretrøg og den deraf følgende risiko for passiv rygning er en sundhedsrisiko. Derudover er røgen ubehagelig for både de rejsende og lufthavnspersonalet. I visse tilfælde ryges der i smug på toiletterne og i nærheden af døre og ventilationsriste, og cigaretrøgen spredes let til de tilstødende lokaler.  Derudover skal man tænke på brandfaren.
 

Rygekabiner = større indtægter

De lufthavne, som i dag tilbyder rygeløsninger fra QleanAir, kan konstatere, at rygekabiner giver mulighed for besparelser og indtægter. Vores løsninger er fleksible og flytbare og gør det muligt at dirigere de passagerer, som er rygere, til bestemte områder efter behov. Sammen med fritstående, brandsikre systemer til håndtering af aske og cigaretskod giver disse rygeløsninger et bedre arbejdsmiljø i hele lufthavnen. Sikkerhedskontrollen belastes også mindre, og både rygere og ikke-rygere sætter pris på den 100 % røgfrie løsning. På indtægtssiden kan man se, at de rejsende vælger at gå igennem sikkerheds- og paskontrollen tidligere og handler inde i shoppingområdet. Desuden kan rygekabinerne til en vis grad finansieres ved hjælp af reklameløsninger.
 

Rygeløsninger, som fungerer med garanti og sparer penge

QleanAir kan tilbyde en komplet helhedsløsning – luftrensere med brandsikker håndtering af cigaretskod eller helt fristående, mobile rygekabiner.
 
luftrensere med brandsikker hndtering af cigaretskod

Rygekabiner, som indfanger al røgen

Rygekabinerne fra QleanAir er meget effektive, enkle og sikre. Alle skadelige komponenter fra cigaretrøgen samt lugt, støv og allergener opfanges effektivt, og risikoen for passiv rygning eller ubehagelig røglugt forsvinder. Cigaretskoddene opsamles direkte i rygekabinen helt uden risiko for brand. Rygekabinerne er helt fritstående. Det eneste, som behøves, er en almindelig stikkontakt.
Sådan fungerer det »
 

Rygerumslsninger

Nye rygerumsløsninger = et frisk rygerum

I traditionelle rygerum anvendes der normalt ikke moderne teknik til filtrering af luften. De er i stedet baseret på forceret ventilation, hvilket medfører høje omkostninger, et stort energiforbrug og større behov for luftaffugtning. Trods den kraftige ventilation bliver røglugten som regel hængende og kan let spredes til de tilstødende lokaler. Det mærkes ofte på lugten, når et rygerum ikke fungerer.
 
Rygerumsløsningerne fra QleanAir kombinerer effekten af en unik filterteknik med sikker håndtering af aske og cigaretskod. Rygeren bydes velkommen i et rum med ren og frisk luft. Ventilationen holdes hele tiden på et minimum, hvilket giver et lavere energiforbrug.
 
 
udendrs askebgre

Udendørs

Vores udendørs askebægre med fuld service i afmærkede rygezoner håndterer store volumener, minimerer brandfaren og gør det nemt for rygeren at gøre det rigtige. Resultatet er et minimum af henkastede cigaretskod.
 

Hvad mener I om rygning i lufthavnen?

Vi deler gerne ud af vores erfaringer. Ofte tager det ikke mere end 10 minutter at starte en værdsat forandring af en hel arbejdsplads.

Du er velkommen til at kontakte os med det samme:

Lars Mørch
Mobil:  53 86 84 83
lars.morch@qleanair.dk

 
  Per Jensen
Mobil:  53 86 84 82
per.jensen@qleanair.dk