Choose Country      v
Branche

Luftrensning til lager- og logistikcentre

At halvere antallet af partikler i luften har vist sig at være en effektiv måde at opnå besparelser på. Når HEPA-filtreret ren luft sendes op mod loftet, presses den varme luft, som er samlet i loftet, ned. Dette aflaster varmeaggregaterne, og termostaten kan sænkes 2-3 grader. En ekstra bonus er rene varer, lavere rengøringsomkostninger, længere levetid for udstyr og forbrugsvarer og et sundere arbejdsmiljø.
 

Røgfrit ombord – med øget sikkerhed

Ombord på skibe er sikkerheden vigtig, ligesom et rent og sundt arbejdsmiljø. Her har rederiet et stort ansvar. Det er i alles interesse at håndtere rygning ombord på den bedste måde. Cigaretrøg og den deraf følgende risiko for passiv rygning er en sundhedsrisiko. Derudover er røgen ubehagelig for både passagerer og personale.
 

En røgfri lufthavn

Cigaretrøg og den deraf følgende risiko for passiv rygning er en sundhedsrisiko. Derudover er røgen ubehagelig for både de rejsende og lufthavnspersonalet. De lufthavne, som i dag tilbyder rygeløsninger fra QleanAir, kan konstatere, at rygekabiner giver mulighed for besparelser og indtægter.
 

Kunder, der bliver inden døre, køber mere

En kunde/gæst, som bliver inden døre, genererer mere omsætning end en, der ofte forlader lokalet. Mange af vores kunder rapporterer om øget omsætning i restauranter, barer og spillehaller. Når både rygere og ikke-rygere er tilfredse, vender de oftere tilbage til samme plads. Læs mere »